Vaste sterren horoscoop

Elk persoon heeft een aantal vaste sterren in zijn horoscoop. Dit betreffen sterren die - zoals de naam al doet vermoeden - niet beweeglijk zijn. Hoewel deze sterren voor de meeste mensen onbekend zijn, zijn ze er wel degelijk en oefenen zij ook de nodige invloed op ons uit.

Vooral in aspect met de zon hebben vaste sterren een belangrijke betekenis. Toch heeft niet iedereen een vaste ster die in verband staat met zon in zijn geboortehoroscoop. 

Wel heeft iedereen wel een aantal planeten in zijn horoscoop die één of meerder aspecten maakt met een vaste ster. Ook hieruit is astrologisch gezien, vooral op het gebied van ons onderbewustzijn, veel op te maken.

Vaste sterren worden nooit afzonderlijk geduid; altijd als onderdeel van de gehele horoscoop als ondersteunende of tegenwerkende factor. Daarom zijn de aspecten die deze sterren maken met andere planeten in de horoscoop zo belangrijk tijdens de interpretatie. 

Indien u het interessant lijkt om te weten welke vaste sterren deel uitmaken van uw geboortehoroscoop is het mogelijk om per computer uw geboorteradix (horoscooptekening) te laten maken, zodat ik deze vervolgens met de hand verder kan onderzoeken op de aanwezigheid van vaste sterren en u uitleggen wat deze voor u betekenen.

Er zijn ongeveer 50 relevante vaste sterren. U kunt er van uitgaan dat ik om en nabij 10 vaste sterren in uw horoscoop kan ontdekken en duiden.

De kosten voor een volledige vaste sterren horoscoop met aanvullende informatie van aspecten bedragen € 100,00. 

Het complete verslag inclusief uw horoscooptekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden of tegen meerprijs (in overleg afhangend van uw wensen met het oog op de kaft en bindwijze) als mooi gebonden boekje per post.

Home

Contact