Arabische horoscoop

Bij de Arabische astrologie wordt oa gekeken naar waar de maan zich bevindt in uw geboortehoroscoop. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het 28 maanhuizen-systeem. Vervolgens is het belangrijk om te weten hoeveel graden de zon van de maan verwijderd is en wordt uitvoerig bekeken waar de elementen intelligentie, liefde, moed, geluk, plicht en toekomst zich in de horoscoop bevinden. Tevens wordt aandacht besteed aan de specifieke Arabische punten en vaste sterren in uw radix (horoscooptekening).

Een basic Arabische horoscoop bevat oa interessante informatie omtrent uw persoonlijkheid, talenten en adviezen met betrekking tot uw toekomst. Tevens worden de plus -en minpunten in uw karakter belicht.

Een Arabische horoscoop inclusief duiding van de vaste sterren inclusief aspecten, biedt u meer diepgang en is dus ook meer uitgebreid dan de Arabische basis horoscoop zonder vaste sterren duiding.

De kosten voor een Arabische horoscoop inclusief duiding van vaste sterren inclusief aspecten bedragen € 200,00 (+/- 20 pagina's in A5)

De kosten voor een Arabische horoscoop zonder duiding van vaste sterren bedragen € 100,00 (+/-10 pagina's in A5)

Bent u geïnteresseerd in een volledige Arabische punten horoscoop, klikt u dan hier. 

Home

Contact