Egyptische astrologie: de Thebaanse kalender

De Egyptische kalender bestaat uit 360 graden, waarbij elke graad voor één dag staat. De Egyptische dierenriem bestaat uit maar liefst 360 tekens, wat dus betekent dat elke dag zijn eigen sterrenbeeld heeft! 

Elk sterrenbeeld uit de Egyptische dierenriem heeft zijn eigen afbeelding, die staat voor een gebeurtenis van het dagelijks leven uit de Egyptische oudheid.

Door elke planeet in uw westerse geboorte - of jaarhoroscoop te vervangen door een Egyptische afbeelding (met bijzondere betekenis) zult u een compleet andere kant van uzelf te zien krijgen. Een kant, gezien door de ogen van Egyptische wijzen met een diepgaand inzicht in het lot van de mens.

De kosten voor een volledig met de hand uitgewerkte Egyptische geboortehoroscoop op basis van de Thebaanse kalender zonder illustraties bedragen € 50,00. (+/- 5 pagina's in A4.)

De kosten voor een volledig met de hand uitgewerkte Egyptische geboortehoroscoop op basis van de Thebaanse kalender incl. de illustraties van uw eigen persoonlijke Egyptische dierenriem bedragen € 200,00. (+/- 20 pagina's in A4.)

Het gehele verslag inclusief de radix tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden. Of tegen meerprijs (in overleg, afhangend van uw keuze met betrekking tot de bindwijze) als mooi afgewerkt boekje per post.

Home

Contact