Engelen horoscoop

In de westerse astrologie bestaat de gehele zodiac uit 360 graden die is onderverdeeld in 36 decanaten en 72 sectoren. Elk sterrenteken beslaat 30 graden. Eén sterrenteken bestaat dus uit 3 decanaten van 10 graden en 6 half-decanaten van 5 graden. Deze half-decanaten, die sectoren worden genoemd, spelen bij de engelen astrologie een belangrijke rol.

In de engelenastrologie is er sprake van 72 engelen die als symbolische figuren zijn gekoppeld aan de 72 sectoren van de dierenriem. 

Op basis van uw horoscooptekening bekijk ik in welke sectoren zich welke planeten bevinden zodat ik deze met de bijbehorende engelen in verband kan brengen.

Met behulp van de engelen astrologie breng ik voor u tien planeten, de ascendant, maanknopen, het MC (de midhemel; uw loopbaan) en het gelukspunt in kaart.

De engelen geven een meer spirituele invulling aan uw geboorte-of jaarhoroscoop door u te laten weten waar de engel in kwestie u bij steunt op uw levensweg en wat uw eigen positieve en negatieve eigenschappen zijn zodat u hier (meer) aan kunt werken.

De kosten voor een volledig met de hand uitgewerkte spirituele engelen horoscoop bedragen € 100,00. (+/- 10 pagina's in A4 of 20 pagina's in A5.) u heeft hierbij de keuze uit een geboortehoroscoop of jaarhoroscoop.

Het gehele verslag inclusief de radix tekening wordt u in PDF bestand per email toegezonden of indien gewenst tegen meerprijs (in overleg, afhangend van uw voorkeur met betrekking tot de bindwijze) in mooi gebonden boekje per post.

Home

Contact