Keltische boomhoroscoop

In de Keltische astrologie zijn het vooral de data die belangrijk zijn in een horoscoop in plaats van de graden. Elke Keltische boom die deel uitmaakt van de Keltische zodiac staat in verband met een aantal data.

In uw geboorte -of jaarhoroscoop bevinden zich in uw horoscooptekening op diverse graden verschillende planeten. Door in de efemeride (tabel met planeetstanden) op te zoeken op welke data deze planeten zich in uw horoscoop bevinden, kan ik voor u aan elke planeet een beschermende Keltische boom koppelen, die een geheel extra betekenis geeft aan uw horoscoop en met name het huis waarin deze boom 'groeit'.

Met behulp van de Keltische astrologie breng ik voor u tien planeten, de ascendant, maansknopen, het MC (de midhemel; uw loopbaan) en het gelukspunt in kaart.

De kosten voor een volledig met de hand uitgewerkte Keltische bomenhoroscoop bedragen € 100,00. (+/- 10 pagina's in A4 of 20 pagina's in A5.) u heeft hierbij de keuze uit een geboortehoroscoop of jaarhoroscoop.

Het gehele verslag inclusief de radix tekening wordt u in PDF bestand per email toegezonden of indien gewenst tegen meerprijs (in overleg, afhangend van uw voorkeur met betrekking tot de bindwijze) in mooi gebonden boekje per post.

Home

Contact