Huisdieren horoscoop

Hoe leuk - en vooral interessant - zou het zijn om een uitgebreide geboortehoroscoop te laten berekenen voor uw huisdier. Of dit nu een kat, hond, hangbuikzwijntje, papegaai, schildpad of slang betreft; zolang u weet wat de geboortedag en het geboortejaar is van uw dier, is het mogelijk een horoscoop voor hem of haar te maken.

Het is niet alleen heel erg mooi om op die manier het karakter van uw dier in kaart te brengen, ook kan het heel nuttig zijn bij de opvoeding en verzorging van uw dier. Is het dier sociaal of juist niet? Heeft het een introvert of extravert karakter, uit wat voor soort nest komt uw dier, heeft het een goede start gehad, hoe is het met de gezondheid gesteld en zijn er speciale aandachtspunten waar u als baasje op dient te letten? 

Net zoals bij mensen komt ook bij dieren middels een uitgebreide geboortehoroscoop alles aan het licht. Weet u  wel de geboortedatum van uw dier, maar niet de geboortetijd? Geen zorgen, deze kan ik vrij eenvoudig voor u corrigeren.

De kosten voor een volledig met de hand uitgewerkte huisdierenhoroscoop inclusief aanvullende informatie van aspecten bedragen € 350,00. (+/- 50 pagina's in A5.)

Het gehele verslag inclusief de radix tekening wordt u in luxe afgewerkt gebonden boekwerk per post toegezonden.

Home

Contact