Over VIP Astro

De tijd waarin tarot en astrologie beschouwd werd als 'eng' of 'zweverig', ligt ondertussen wel achter ons. Inmiddels is wel duidelijk dat deze disciplines zich juist enorm goed lenen voor het verkrijgen van meer inzicht. Om zowel onszelf als anderen beter te leren kennen. En om te kunnen bepalen wat onze sterke punten en talenten zijn of te achterhalen wat de oorzaak is van bepaalde angsten of onzekerheden. In (bijna) alle gevallen kunnen prangende vragen worden beantwoord of kan er zelfs een blik worden geworpen in de toekomst.

Immers, of het nu om persoonlijke kwesties gaat of om zakelijke aangelegenheden, iedereen vindt het wel eens fijn om alle aandacht te krijgen voor zijn of haar situatie en iemand hiervoor uitgebreid om hulp of advies te kunnen vragen. 

Bij VIP Astro kunt u er dan ook zeker van zijn dat u tijdens het consult alle aandacht krijgt die u verdient. Niet alleen wordt er goed naar uw wensen geluisterd, ook wordt tijdens het consult overal uitgebreid gekeken naar hetgeen u op zoek bent en wordt u naderhand ook alle gelegenheid geboden om eventueel nog vragen te stellen indien er iets nog niet helemaal duidelijk zou zijn.  Omdat ik astrologie beschouw als ambacht, worden alle horoscopen door mij persoonlijk en handmatig geïnterpreteerd en uitgewerkt. Tevens is het mogelijk om de (zeer uitgebreide) verslagen in boekvorm te bestellen en per post bij u thuis te laten bezorgen. 

Van uw horoscoop wordt in dit geval een compleet custome made boek gemaakt dat u te allen tijde rustig op uw gemak (terug) kunt lezen. Indien er sprake is van een cadeau horoscoop wordt deze (op verzoek) voorzien van uw persoonlijke foto's en/of persoonlijke boodschap. 

VIP Astro is een eenmansbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een bijzondere combinatie van scheppende kunst en overige dienstverlenig; dit ziet u terug in uw product. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een regulier email consult aan te vragen, bij mij thuis te komen voor een persoonlijke tarotsessie of mij bij ú thuis uit te nodigen als u zelf een leuk tarotfeestje wilt organiseren. Er is maar weinig níet mogelijk bij VIP Astro. Staat uw wens niet tussen het aanbod? Mailt u mij dan gerust; alles is bespreekbaar.

Alle bedragen op deze website zijn incl. 21% BTW tenzij anders vermeld.

Het overzicht van het complete aanbod tarotconsulten en horscopen vind u op de homepage.

Meer informatie over mij als persoon vindt u hier.

Mijn CV vind u hier.

Email: natastro@outlook.com