12 heilige nachten droom consult

De 12 Heilige Nachten zijn de nachten van 25 december t/m 5 jan. De eerste nacht gaat in op de nacht van 25 op 26 dec. De tweede van 26 op 27 dec en ga zo maar door tot 5 januari. De droom die je hebt tijdens de eerste Heilige Nacht zegt iets over januari 2019, de droom die je hebt op de tweede nacht voorspelt februari etc. 

Het is ontzettend leuk om je dromen op te schrijven en naderhand te zien hoe de symboliek ervan overeenkomt met de betreffende maanden. Heeft u moeite met het verklaren van uw dromen, kunt u bij mij een 12 heilige nachten droomconsult aanvragen.

Waarom zijn deze 12 nachten heilig verklaard?

Tijdens de 12 Heilige Nachten -de nacht van eerste op tweede kerstdag tot en met de nacht van Driekoningen 5 op 6 januari- is de natuur op zijn stilst. De blaadjes zijn van de bomen, de bollen in de grond komen nog niet uit en dieren zijn in winterslaap. Vanwege de kou trekt iedereen zich terug in zijn huis. Al met al een perfecte setting om je naar binnen te richten en alles voor jezelf op een rijtje te zetten. Om de dingen te realitiveren.

  • De Germanen legden in deze periode het werk zelfs helemaal stil om zich meer te kunnen verbinden met de natuur om op zoek te gaan naar voortekenen voor het komende jaar.
  • In het Christendom staan de 12 Heilige Nachten voor de tijd die de drie koningen nodig hadden om -na het zien van de ster - het kind te vinden.
  • De antroposoof Rudolf Steiner zegt over deze periode dat na de zonnewende de duisternis over de aarde verspreidt. Er is stilte. De lengte van dagen lijkt constant. Korte dagen, lange nachten, alsof de zon rust houdt. Nachten waarin ruimschoots tijd is om bewust en onbewust, zowel in waak -als slaaptoestand tot bezinning te komen.
  • In de astrologie wordt de periode van de 12 Heilige Nachten gezien als de uitkomst van een rekensom van de maankalender en het zonnejaar van 366 dagen. Elke maand duurt het 29,5 dagen van de ene volle maan tot de andere. 12 (maanden) × 29,5 = 354. De 12 nachten die over blijven (tot 366 dagen) zijn de nachten van bezinning.

Het reguliere tarief voor een uitgebreide droomverklaring bedraagt normaliter € 35,00 per uitgebreide analyse. Voor een droom-jaarvoorspelling van twaalf dromen zouden de kosten in totaal € 420,00. 

Bij een uitgebreide 12 heilige nachten droom consult ontvangt u een aantrekkelijke korting van maar liefst € 100,00. 

Het enige wat ik in dit geval van u nodig heb, is een beknopt verslag van uw dromen deze periode.

Voor een bedrag van € 320,00 maak ik van uw droomverslagen een prachtig boekje met overzichtelijke voorspellingen op basis van uw twaalf nachtelijke avonturen in de periode van 25 december t/m 5 januari. 

Het gehele verslag van uw complete jaarvoorspelling op basis van droompsychologie wordt u in luxe afgewerkt gebonden boekwerk per post toegezonden.

Home

Contact