Geboorte cadeau

Met een geboortehoroscoop als kraamcadeau maakt u geheid een goede beurt! Omdat een uitgebreide geboortehoroscoop doorgaans nogal kostbaar is, is het wellicht een leuk idee om een iets minder uitgebreide versie van het volledige verslag aan te bieden als cadeau voor de kersverse ouders.

In de cadeau horoscoop komen wel alle 12 huizen aan bod, echter in wat beknoptere uitvoering. Tevens worden de aspecten achterwege gelaten. Toch is het voldoende voor de ouders om alvast een goede indruk te krijgen van wie hun kindje is, welke karaktertrekken en talenten het bezit en wat ze kunnen verwachten van de ontwikkeling de komende tijd.

Om het tot een waar persoonlijk naslagwerk te maken, kan ik in het boekje eventueel enkele door uzelf aangeleverde persoonlijke foto's verwerken en/of de horoscoop van een persoonlijke tekst voorzien.

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte geboorte cadeauhoroscoop bedragen € 100,00. Het geheel uitgewerkte verslag inclusief de radix tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.