Gelukshoroscoop

Waar de planeet Jupiter verantwoordelijk is voor ons geluk, is Saturnus de planeet die bepalend is voor de tegenslagen die we op ons levenspad tegenkomen. Door te kijken waar deze twee planeten zich bevonden op het moment dat u werd geboren, valt vrij eenvoudig te achterhalen hoe een en ander van invloed is op de rest van uw leven met het oog op het hebben van pech en geluk in bepaalde situaties. Een leuke bijkomstigheid van deze horoscoop is dat u ook direct te weten komt wat uw zeven geluksweken zijn die elk jaar weer terugkomen.

De horoscoop komt met legio adviezen om uw persoonlijke geluksweken optimaal te benutten. Het leuke ervan is dat u met deze horoscoop in handen ook direct voor de rest van uw leven een gids heeft die uitstekend van pas kan komen bij het plannen van speciale afspraken of feesten.  Het enige wat u hoeft te doen is kijken of de geplande datum in één van uw geluksweken valt en wat u zelf eventueel nog zou kunnen doen om er een onvergetelijke dag of avond van te maken!

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte persoonlijke gelukshoroscoop bedragen € 300,00. Het volledige verslag wordt u inclusief uw radix tekening per email in PDF bestand toegezonden.