Bedrijfsjaarhoroscoop

Hoe zal uw bedrijf zich komend jaar verder ontwikkelen? Wordt het een winstgevend jaar, wordt er zwaar weer verwacht, bent u op de juiste weg of zijn er misschien andere dingen die uw bedrijf nodig heeft om meer succes te genereren? Een bedrijfs jaarhoroscoop, oftewel een bedrijfssolaar, doet het u allemaal uit de doeken.

Bij het berekenen van een bedrijfssolaar wordt uitgegaan van de 'geboortedag' van uw bedrijf. Dit kan de datum zijn waarop u uw bedrijf inschreef bij de kamer van koophandel of de dag dat u het huur/koopcontract voor uw pand tekende of het moment waarop uw bedrijf daadwerkelijk zijn deuren opende. Het bepalen van de meest geschikte datum gebeurt in overleg.

Daarnaast is het ook mogelijk om te bekijken hoe bijvoorbeeld de oprichter, manager, bedrijfsleider of directeur met het bedrijf matcht. Waar hij/zij dit jaar een aanwinst voor het bedrijf zou kunnen zijn en waar misschien niet?

Ook het screenen van (nieuwe) personeelsleden dmv het berekenen van een geboortehoroscoop waarbij duidelijk de plus -en minpunten in naar voren zullen komen, behoort tot de mogelijkheden.

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte bedrijfsjaarhoroscoop (solaar) bedragen € 500,00. Het geheel uitgewerkte verslag inclusief uw horoscoop tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.

De kosten voor een geboortehoroscoop (per persoon) ter vergelijking bedragen eveneens € 500,00. 

Voor een uurhoek horoscoop waarbij alleen gekeken wordt of het verstandig is om met een bepaald persoon in zee te gaan, bedragen de kosten € 100,00.