Bedrijfshoroscoop

Net als voor een persoon, kan ook voor een bedrijf een geboortehoroscoop berekend worden waarbij u meer duidelijkheid krijgt met betrekking tot de 'aangeboren' talenten die uw bedrijf bezit, hoe uw bedrijf op anderen overkomt, of u überhaupt voldoende zichtbaar bent, waar eventuele onzekerheden of gevaren schuilen, wat u zelf kunt doen (of laten) om uw bedrijf meer succesvol te maken en wat u van de naaste toekomst kunt verwachten.

Voor de berekening van de geboortehoroscoop van uw bedrijf wordt (in overleg) uitgegaan van het moment van oprichting, het moment van inschrijving bij de KvK, de definitieve openingsdatum of - indien er sprake is van een fusie - de datum waarop beide partijen het contract ondertekenden en/of de samenwerking voor het eerst een feit was. 

Daarnaast is het ook mogelijk om te bekijken hoe bijvoorbeeld de oprichter, manager, bedrijfsleider of directeur met het bedrijf matcht. Waar hij/zij een aanwinst voor het bedrijf zou kunnen zijn en waar misschien niet?

Ook het screenen van (nieuwe) personeelsleden dmv het berekenen van een geboortehoroscoop waarbij duidelijk de plus -en minpunten in naar voren zullen komen, behoort tot de mogelijkheden.

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte bedrijfshoroscoop bedragen € 500,00. Het volledige, uitgewerkte verslag inclusief de radix tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.

De kosten voor een geboortehoroscoop (per persoon) bedragen eveneens € 500,00. 

De kosten voor een uurhoek horoscoop waarbij alleen gekeken wordt of het verstandig is om met een bepaald persoon in zee te gaan, bedragen de kosten € 100,00.