Uurhoek horoscoop

Heeft u een specifieke vraag over het verloop van een bepaalde situatie? Is het belangrijk voor u om te weten of u - persoonlijk of zakelijk - beter wel of niet met iemand in zee kunt gaan of hoe een bepaalde afspraak of bijeenkomst voor u zal uitpakken? Met behulp van uurhoek astrologie, waarbij als het ware een 'geboortehoroscoop' gemaakt wordt van de vraag, is het goed mogelijk uw vraag met een duidelijke 'ja' of 'nee' te beantwoorden, uiteraard voorzien van duidelijke uitleg waarom wel of niet.

De dag en het tijdstip van de 'geboorte' van de vraag is hier het moment waarop u deze gericht aan mij stelt. Direct op dat moment maak ik met mijn telefoon een screenshot van de huidige astrotijd. Op de bijbehorende horoscooptekening bekijk ik dan ook alleen de huizen, huisheren en aspecten die in verband staan met uw vraag.

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte uurhoek horoscoop bedragen  € 100,00. Het geheel uitgewerkte verslag inclusief uw horoscoop tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.