Maandhoroscoop/Lunaar

Eens per maand staat de maan exact op dezelfde positie als tijdens het moment van uw geboorte. Wanneer op dit moment een maandhoroscoop wordt berekend, wordt direct duidelijk wat u deze maand te wachten staat en krijgt u ook een uitgebreid passend, persoonlijk advies. 

Bij de berekening van een lunaar wordt vooral gekeken naar de zon en de maan. Daarnaast wordt beknopt en overzichtelijk de overige planeten in de huizen behandeld.

In welk teken staat uw ascendant? En in welk huis? Heeft u een nieuwe maan in uw lunaar? Of een volle maan? Is er sprake van belangrijke aspecten tussen zon en maan of tussen maan en andere planeten? In welk huis staat de zon? Waar bevindt zich de maan en staat hij 'aan' of 'uit'? En last but not least: wat is uw geluksdag deze maand?

Al deze informatie zorgt ervoor dat u nooit meer voor verrassingen komt te staan en de nieuwe maand goed voorbereid van start kunt gaan.

De kosten voor een met de hand berekende en uitgewerkte maandhoroscoop (lunaar) bedragen €500,00. Het volledige verslag inclusief uw horoscoop tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.

nb. heeft u interesse in slechts enkele levensgebieden, dan is de themahoroscoop wellicht iets voor u?