Geboortehoroscoop

Bij een uitgebreide geboortehoroscoop wordt bekeken hoe de sterren stonden tijdens het moment van uw geboorte en hoe dit alles van invloed is op de vorming van uw karakter, persoonlijkheid en uw algehele ontwikkeling door de jaren heen. 

Zo valt in een geboortehoroscoop te ontdekken wat oa uw talenten en valkuilen zijn, hoe u zich opstelt naar uw omgeving, waar u innerlijk mee worstelt, waar u succes in zou kunnen behalen, wat u in uw leven kunt verwachten op het gebied van werk en geld, hoe uw ouders van invloed zijn (geweest) op uw algehele ontwikkeling, of kinderen belangrijk voor u zullen zijn, waar u qua gezondheid op dient te letten, welke partnerschappen er op uw pad komen, wat u zoal zult leren, zowel in praktijk als in theorie, wat uw wensen en doelstellingen zijn en of u deze zult behalen, etc.

Uiteraard komt deze uitgebreide horoscoop met nuttige adviezen die u daadwerkelijk op diverse levensgebieden zult kunnen toepassen. Wie eenmaal een geboortehoroscoop heeft laten maken, heeft hiermee zijn verdere leven altijd een belangrijk document en pasklare handleiding op zak.

De kosten voor een met de hand berekende en volledig uitgewerkte geboortehoroscoop bedragen € 500,00. Het gehele verslag inclusief uw radix tekening wordt u per email in PDF bestand toegezonden.

nb. heeft u interesse in slechts enkele levensgebieden, dan is de themahoroscoop wellicht iets voor u?