Website is nog onder constructie, excuses voor het ongemak.

Horoscopen en tarotconsulten

De tijd waarin tarot en astrologie beschouwd werd als 'eng' of 'zweverig', ligt nu wel een beetje achter ons. Inmiddels is wel duidelijk dat deze disciplines zich juist enorm goed lenen voor het verkrijgen van meer inzicht. Om zowel onszelf als anderen beter te leren kennen. En om te kunnen bepalen wat onze sterke punten en talenten zijn of te achterhalen wat de oorzaak is van bepaalde angsten of onzekerheden. In (bijna) alle gevallen kunnen prangende vragen worden beantwoord of kan er zelfs een blik worden geworpen in de toekomst.

Immers, of het nu om persoonlijke kwesties gaat of om zakelijke aangelegenheden, iedereen vindt het wel eens fijn om alle aandacht te krijgen voor zijn of haar situatie en iemand hiervoor uitgebreid om hulp of advies te kunnen vragen. 

Bij VIP Astro kunt u er dan ook zeker van zijn dat u tijdens het consult alle aandacht krijgt die u verdient. Niet alleen wordt er goed naar uw wensen geluisterd, ook wordt tijdens het consult overal uitgebreid gekeken naar hetgeen u op zoek bent en wordt u naderhand ook alle gelegenheid geboden om eventueel nog vragen te stellen indien er iets nog niet helemaal duidelijk zou zijn. 

Omdat ik astrologie beschouw als ambacht, worden alle horoscopen door mij persoonlijk en handmatig berekend en geïnterpreteerd. Tevens worden alle (zeer uitgebreide) verslagen van A tot Z netjes uitgetypt en in PDF bestand naar u verzonden. Van uw horoscoop wordt een compleet custome made boekwerk gemaakt dat u te allen tijde rustig op uw gemak (terug) kunt lezen. Dit geldt ook voor de online tarot consulten. Indien er sprake is van een cadeau horoscoop wordt deze (op verzoek) voorzien van uw persoonlijke foto's en/of persoonlijke boodschap. 

VIP Astro is een eenmansbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in een combinatie van dienstverlening en scheppende kunst; dit ziet u terug in uw product.

Alle bedragen op deze website zijn incl. BTW.

Over mij

Mijn naam is Nathalie Kriek. Ik  ben auteur, tarotist en astroloog van beroep en verzorg de horoscoop rubrieken van oa. Telegraaf; VROUW Magazine; VROUW Glossy; VROUW.nl; &C Media; VOL Magazine.

Tevens is ben ik schrijver en bedenker van online orakels en kaartleggingen op websites als: catharinaweb.nl; kaartleggingen.nl; tarotkaartlegging.nl; hetstaatindesterren.nl; symbolicgids.be; astroweb.be.

Meer over mij en mijn werk kunt u lezen op:  www.openkaartproducties.nl

Wilt u meer weten over de diverse horoscopen en consulten? Scrollt u dan nog even verder naar beneden.

E-mail: natastro@outlook.com

 • Geboortehoroscoop

  De blauwdruk van uw persoonlijkheid. Karakter, zwakke en sterke punten, uw jeugd, gezondheid. Uw houding ten opzichte van relaties, familie, financiën, werk, etc.

 • Progressiehoroscoop

  Hoe staat u in het leven op een bepaalde leeftijd? Hoe heeft u zichzelf in de loop der jaren ontwikkeld, wat heeft u overwonnen en waar valt evt. nog wel wat winst te behalen?

 • Transithoroscoop

  Voorspellende horoscoop waarbij bekeken wordt hoe de bewegende 'transiterende' planeten van invloed zijn op alle levensgebieden in een bepaald jaar.

 • Maandhoroscoop

  Uitgebreide maandhoroscoop berekend op basis van de stand van de maan in uw horoscoop.

 • Jaarhoroscoop

  Uitgebreide jaarhoroscoop berekend op basis van de stand van de zon in uw horoscoop.

 • Uurhoek horoscoop

  Voorspellende horoscoop waarbij u een specifieke vraag kunt stellen over het verloop van een situatie.

Online Zigeuner kaartlegging

Trek hier uw gratis Gypsy dagkaart of laat een echte zigeuner weeklegging doen. Indien u behoefte heeft aan meer antwoorden of inzichten heeft u wellicht baat bij de zigeuner regressie reading of zigeuner Shuvani legging. 

 • Themahoroscoop

  Elke volledige horoscoop is op te splitsen in meerdere thema's. Ideaal om de kosten te drukken wanneer u interesse hebt in slechts één (of twee) onderwerpen.

 • Advieshoroscoop

  Astrologie leent zich uitstekend als 'therapeut'. Heeft u dringend advies nodig? Uw horoscooptekening bevat de antwoorden op al uw vragen!

 • Psychologische horoscoop

  Wie bent u eigenlijk en hoe bent u geworden wie u nu bent? Durft u zich te verdiepen in uzelf middels de astrologische spiegel die uw ware innerlijk reflecteert?

 • Bedrijfshoroscoop

  Wat is het 'karakter' van uw bedrijf? Zwakke en sterke punten, algehele ontwikkeling, uitgebreide toekomstprognose.

 • Bedrijfs jaarhoroscoop

  Hoe staat uw bedrijf ervoor, wat is nu verstandig om (niet) te doen? Waar bevindt zich dreiging, waar dient u op te letten?

 • Beroepshoroscoop

  Welke beroepen passen bij u en waarom? Uitgebreide beroepskeuzetest op basis van uw geboortegegevens.

Afslank coachkaart

Wilt u graag wat fitter worden of kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken bij uw strijd tegen de overtollige kilo's? Trek dan hier uw dagelijkse (of wekelijkse, wat u zelf prettig vindt) tarot coachkaart.

 • Electie horoscoop

  Bepaal het juiste tijdstip om uw plannen uit te voeren op persoonlijk, zakelijk en financieel gebied.

 • Relatie horoscoop

  Hoe matcht u met uw partner, kind, broer, zus, ouder, ex, of...? Adviserende relatiehoroscoop.

 • Mundane horoscoop

  De horoscoop van een land. Hoe gaat het land zich ontwikkelen? Wat gaat goed, waar dreigt gevaar?

 • Erfelijkheidshoroscoop

  Welke eigenschappen heeft u van uw ouders geërfd? En welke mentale, emotionele of fysieke bijzonderheden heeft u van uw vader of moeder meegekregen?

 • Kinderhoroscoop

  Wat zijn de eigenschappen van uw kind, wat heeft het nodig en wat is belangrijk om op te letten tijdens de opvoeding?

 • Geboortecadeau

  Babyhoroscoop: een leuk persoonlijk cadeauboekje voor de kersverse ouders om hun kindje alvast wat beter te leren kennen.

De onzichtbare wereld

Zou u graag nog iets willen weten omtrent een overleden dierbare? Wellicht bevat de boodschap die u krijgt uit de onzichtbare wereld het antwoord op uw vraag. De geheel gratis Gene Zijde reading vindt u hier. 

 • Liefdes/huwelijkscadeau

  Een origineel cadeau dat de hele relatie in kaart brengt. Voor een bevriend stel dat gaat trouwen of samenwonen of voor uw partner wanneer jullie een jubileum te vieren hebben.

 • Verjaardagscadeau

  Wie vindt het nu niet leuk om iets meer over zichzelf te weten te komen? Doe eens een prachtige verjaardagshoroscoop cadeau, aan iemand anders of uzelf!

 • Verhuiscadeau

  Gaat u verhuizen of heeft iemand in uw naaste omgeving pas een huis gekocht? Deze horoscoop laat tot in het kleinste detail zien hoe het hier met het woongenot is gesteld.

 • Medische horoscoop

  Uitgebreide horoscoop waarbij gekeken wordt naar uw fysieke en mentale gesteldheid en niet onbelangrijk: eventuele remedies en aandachtspunten op dit gebied.

 • Gelukshoroscoop

  Door middel van een Jupiter en Saturnus- geboortecheck, wordt al snel duidelijk wat (elk jaar weer) uw zeven geluksweken zijn. Handig om te weten tijdens het plannen van belangrijke momenten!

 • Droomanalyse

  Dromen zijn een mengeling van alles wat er in ons onderbewustzijn is opgeslagen, inclusief onze eigen hoop en vrees. Dromen hebben dan ook altijd een psychologische betekenis.

Online domino orakel

Dominostenen zijn al heel lang bekend als gezelschapsspel. Nomadische volkeren echter gebruikten de stenen niet alleen als tijdverdrijf tijdens hun reizen, ze verdienden er ook de kost mee door er onderweg de toekomst mee te voorspellen. Wilt u het ook eens proberen? De online gratis dagsteen vindt u hier.

 • Tarot email consult

  Alle vraagstukken zijn met behulp van de tarotkaarten te beantwoorden; vragen over liefde, vriendschap, geld, werk, welzijn en alles daar tussenin. Gratis én betaald!

 • Tarot jaarhoroscoop

  Wat staat u komend jaar te wachten op het gebied van liefde, vriendschap, geld, werk, welzijn, spiritualiteit, etc. 12 huizen patroon met de tarot.

 • Tarot coaching

  "Wat, waar, wie, hoe"? Intensieve (psychologische) coaching bij mij of evt. bij u thuis (reiskostenvergoeding in overleg).

 • Persoonlijk consult

  Een persoonlijk tarot consult waarbij u mij een uur lang alles kunt vragen wat u graag zou willen weten.

 • Tarot-thee

  Gezellig met zijn tweeën, drieën of vieren thee drinken en tarot kaarten leggen in de knusse tarot salon.

 • Klip en klaar consult

  Een klip en klaar consult geeft u per email bericht een kort en bondig, doch duidelijk antwoord op uw vraag.

Tealeaf/Theeblaadjes reading

Een zeer accurate manier van waarzeggen, is het raadplegen van het tealeaf orakel. Dit orakel is gebaseerd op de symboliek van het aloude 'theeblaadjes lezen' (tasseografie) en is zeer direct, overzichtelijk maar bovenal doeltreffend! Interesse in een tealeaf consult? > KLIK

 • Tarot groepsavond

  Tijdens een tarot groepsavond wordt iedereen voorzien van belangrijke boodschappen, bruikbare adviezen en spannende voorspellingen. Uiteraard ontbreekt ook de nodige humor niet; het blijft tenslotte wel een feestje!

 • Tarot bedrijfscoaching

  Waardoor ontstaan misverstanden op de werkvloer, wie kunnen niet goed met elkaar door één deur en waarom niet? Op een speelse, doch serieuze manier wordt bekeken hoe een en ander opgelost kan worden.

 • Tarot bedrijfsfeestje

  Zin in een gezellige tarotavond voor de hele redactie of administratie of welke afdeling dan ook? Leuk om je collega's op een speelse, spannende manier beter te leren kennen. Hier zal nog lang over 'nagekaart' worden!

Lenormand kaartlegging

Met de Lenormand waarzegkaarten zijn middels verscheidene legpatronen al uw vragen over liefde, vriendschap, geld, werk, welzijn, en alles daar tussenin te beantwoorden. Ook een uitgebreide algemene toekomstvoorspelling behoort tot de mogelijkheden. Interesse? Hier vind u alle mogelijkheden op een rij.

 

 

 

 

 

VIP Astro

Open Kaart Producties

KvK 64627969

© 2019 Deze gehele website valt onder de Nederlandse en de internationale wetgeving op het gebied van het auteursrecht en intellectueel eigendom en valt onder de bescherming van de auteurswet. Niets van de teksten op deze website mag worden overgenomen door middel van druk, kopie, elektronische, magnetische opslag, of op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.